Over Ons

HEATING & WATER SOLUTIONS

De bedrijfsnaam Diever is een samensmelting van mijn naam Diether Verhaeghe, ons bedrijf werd opgericht in 2011.

Ik heb destijds het geluk gehad om na mijn studies te starten in het bedrijf van mijn vader Hubert (SAVEREL) om via mijn vader alle praktische kneepjes van het vak te leren. Door zijn jarenlange ervaring en vakbekwaamheid kan je hem als een echte leermeester beschouwen. Tot op heden krijgen wij nog steeds dagelijks tips en advies mee.

Ook mijn echtgenote Kathy speelt een belangrijke rol binnen mijn bedrijf, lange tijd heeft Kathy actief op de werkvloer meegewerkt. Hoewel Kathy haar carrière een nieuwe wending kreeg en ze het bedrijf heeft verlaten, brengt ze nog dagelijks nieuwe ideeën en creatieve oplossingen op tafel om onze klanten van een nog betere service te voorzien. Haar creativiteit werkt dan ook zeer aanstekelijk.    

Om een nog betere service te verlenen werken we ook samen met tal van partners.

De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats, we zoeken altijd naar de beste oplossing en proberen ieders wens te realiseren.

​Service en klantgerichtheid is ons streefdoel, maar ook milieu en energiezuinigheid zijn prioritair!

​Zo hebben wij met ons bedrijf het label “energie bewuste aannemer” behaald. Dit door het volgen van tal van opleidingen en het afleggen van de nodige examens. Dit label werd uitgereikt aan ondernemingen die zich engageren om ieder project zo energiezuinig mogelijk te maken.

​Zo werken we samen met Kenneth Viaene, Kenneth is zelfstandig elektricien en helpt al onze klanten met hun wensen en noden wat betreft elektriciteit. Een defect of renovatie, heb je bouwplannen? Neem contact op met Kenneth en hij helpt je graag verder – www.vianek.be 

MEER INFORMATIE NODIG?

ERKENINGEN